ro
hu
Primipilatus

FURNIZORUL DE SERVICII AGRICOLE

ALEGEŢI UNUL DINTRE SERVICIILE ȘI PRODUSELE NOASTRE

Mezogazdasagi bermunka
Tenyes Juh es Kos
Berelheto

SERVICII AGRICOLE

CURĂŢARE PĂȘUNI – de la 350 RON/ha

Pășune curată = finanțare garantată! Executăm lucrări de curățare a pășunilor chiar și pe terenuri cu tufe, cu o grosime a trunchiului de până la 6 cm. Curățarea regulată a pășunilor cu ajutorul tocătoarelor este rentabilă, deoarece o pășune bine întreținută înseamnă atât animale mai multe și mai bine hrănite, cât și o producție mai mare de lapte.

BALOTARE – de la 17 RON/balot

Cu presa de balotat cu cameră variabilă și tocător, considerată tehnologie de vârf chiar și în Vestul Europei, facem baloturi compacte, tari ca betonul. De la 90 de cm până la 150 de cm presăm baloți rotunzi de orice diametru. Mai multe despre avantajele presei de balotat cu cameră variabilă și tocător puteți citi aici

ÎNFOLIERE BALOȚI

Ambalarea în folie este o operațiune esențială pentru producția de siloz balotat. Prin acest proces, precum și prin balotarea cu cameră variabilă și tocător, furajul produs va fi de o calitate excelentă. Efectuăm ambalarea baloților în 4, respectiv 6 straturi de folie. Mai multe despre avantajele și executarea profesională a ambalării în folie puteți citi aici.

ARAT – de la 400 RON/ha

Aratul este baza producției agricole. Cel care se zgârcește la arat, sigur nu va culege roade multe. Executăm lucrări de arat de la adâncimea de 16 la 20 de cm, precum și de la 26 la 32 de cm. Aratul pajiștilor permanente crește prețul serviciului cu 20% în medie

ÎNCĂRCARE-DESCĂRCARE

COSIT–de la 150 RON/ha

RĂVĂȘIT FÂN–de la 70 RON/ha

Încărcătorul nostru frontal poate ridica greutăți de până la 1 tonă la o înălțime de 3-3,5 m. În funcție de necesitățile dvs., vă oferim toată gama de servicii, de la încărcarea-descărcarea baloților înfoliați, la cereale și gunoi de grajd

Executăm lucrări de cosit cu cositoare cu discuri și tamburi de 2,80, respectiv 2,40 m. Avantajul cositoarei cu discuri este o mai bună urmărire a suprafeței solul, ceea ce se traduce prin mai mult furaj pe hectar.

Răvășitul este efectuat cu o mașină de răvășit cu 6 rotoare de 6,5 m. Furajul răvășit se usucă rapid și uniform, păstrându-și mai bine valoarea nutritivă.

OI ȘI BERBECI DE REPRODUCȚIE

BERBECI DE REPRODUCȚIE – de la 700 RON/buc

Oferim berbeci de reproducție din rasa Hampshire down, Ile de france, Germană de Carne cu Capul Negru și Suffolk. Efectivele de animale înregistrate provin din importuri directe din Anglia, Franța și Germania. Mai multe crescătorii tradiționale preferă berbecii noștri F1 mari, extrem de rezistenți și excelenți transmițători de material genetic proveniți din încrucișarea raselor de carne de mai sus cu Țigaia și Țurcana, și nu animalele de rasă pură mai productive, dar mai scumpe și sensibile. Mai multe despre alegerea rasei potrivite puteți citi aici, iar mai multe despre alegerea animalului potrivit aici.

OI DE REPRODUCȚIE - de la 500 lej/buc

Pentru creșterea în condiții tradiționale recomandăm animalele rezultate din încrucișarea raselor indigene cu berbecii din rasa Suffolk, Ile de france și Hampshire down. Ovinele noastre crescute exclusiv pe iarbă și fân sunt selectate pe baza capacității lor de alăptare a mieilor, deoarece beneficiul oilor de carne este determinat, în primul rând, de greutatea mielului vândut și de ieftinătatea furajului lor. Mai multe despre metodele de selecție a ovinelor noastre de reproducție puteți citi aici

MIEI

Mieii sunt oferiți spre vânzare între 30 august și 15 noiembrie. Fiecare miel vândut pentru consum este crescut în crescătoria ecologică a familiei noastre. În timpul creșterii, furajării și rarelor lor tratamente respectăm cu strictețe prevederile regulamentelor U.E. 834/2007 și 889/2008. Statutul de crescătorie de oi ecologică este verificat și certificat de Ecoinspect S.R.L.

KOMONDORI

Siguranța unui parc de mașini în valoare de zeci de mii de euro nu poate fi lăsată la voia întâmplării și nici pe seama vigilenței a doi-trei paznici de noapte. Așa au ajuns la noi komondorii. Cu toate că am procurat câinii de la cele mai renumite canise din Ungaria, la început ne-am confruntat cu multe probleme de sănătate și de caracter. Oieritul la marginea pădurii reprezintă însă un mediu de selecție atât de nemilos, încât datorită acestuia Canisa Komondorilor Oierului Cinstit (Igazmondó Juhász Komondor Kennel) a devenit o marcă proprie în cadrul rasei. Câinii noștri oferă la ceea ce ne putem aștepta din partea unui câine indigen, și anume loialitate, siguranță și viață lungă și sănătoasă. Mai multe despre Canisa Komondorilor Oierului Cinstit puteți citi aici

DE ÎNCHIRIAT

REMORCĂ PT. TRANSPORTUL BALOŢILOR - 100 ron/zi

Remorca noastră cu sarcină maximă de 8 tone și frâne pneumatice, utilizabilă și în circulația pe drumurile publice este un excelent și eficient instrument de muncă, ușor de încărcat datorită construcției sale joase și accesibile.

REMORCĂ MICĂ – 30 RON/zi

Remorca fără frâne cu sarcină maximă de 750 kg poate fi transformată cu ușurință într-o suprafață plană de încărcare prin demontarea laturilor sale. Conform precizărilor tehnice, remorca poate fi cuplată și de un autovehicul autorizat pentru tractarea unei remorci fără frâne cu sarcină maximă de 500kg. - Dimensiuni de gabarit: 2,50 m x 1,50 m

BERBECI DE REPRODUCŢIE – 500 RON/perioada de montă

Cu berbecii noștri de reproducție vă scutim de grija furajării în timpul iernii. Recomandăm închirierea berbecilor noștri de reproducție acelora, care încă nu sunt siguri dacă merită investiția în animale de reproducție scumpe. Prin animalele noastre de închiriat vă puteți convinge dacă, în condițiile dvs., creșterea rasei respective este lucrativă sau nu. Berbecii pregătiți pentru montă sunt o soluție ideală pentru satele care practică pășunatul comun unde furajarea și tipul berbecilor pot reprezenta surse de conflict.

PLUG – 150 RON/zi

Plugul Huard rlm compact reversibil cu 4 trupițe are protecție hidraulică permanentă pentru ca dvs. să puteți ara în siguranță pe orice tip de teren. Grație cormanelor Huard/Kuhn de tip diamant veți economisi o cantitate considerabilă de combustibil.